AdvocatenkantoorSamir Baki

Advies en bijstand

In uw persoonlijk of professioneel leven zijn er vaak momenten waarop u nood heeft aan juridische bijstand. U zou bijvoorbeeld graag willen weten wat uw rechten zijn of op welke wijze deze rechten kunnen worden afgedwongen? Om een goede beslissing te kunnen nemen, dient u zo goed mogelijk te worden geïnformeerd. U ontvangt van het advocatenkantoor steeds een objectief advies. Misschien heeft u niet alleen een advies nodig, maar ook de bijstand in een administratieve of gerechtelijke procedure?

In elk stadium van het conflict staat het advocatenkantoor voor u klaar om u zo snel en zo goed mogelijk te helpen. 

Advisering kan in sommige gevallen een procedure voorkomen of de kansen op succes in een procedure vergroten. Het is dan ook van belang om tijdig een advocaat te raadplegen zodat uw zaak in de juiste banen kan worden geleid.

Maak afspraak

Visie en filosofie

Het advocatenkantoor is er zich goed van bewust dat rechtsgeschillen steeds grondig moeten worden geanalyseerd en opgelost moeten worden op een snelle en doeltreffende manier. Juridische kennis en een strategisch inzicht staan centraal. U bent op zoek naar een advocaat die op basis van kennis en professionaliteit samen met u alles op alles zet om de zaak tot een goed einde te brengen? Dan bent u op het juiste adres.

Meer info 

Rechtsdomeinen

De voorkeurmateries van het kantoor zijn het vreemdelingenrecht, familierecht en strafrecht.  Het advocatenkantoor behandelt daarnaast ook handelszaken en andere burgerrechtelijke zaken zoals huurgeschillen, schadedossiers, voorlopige bewinden en invorderingszaken. 

Meer info

 


Nieuws